miercuri, 28 ianuarie 2015

Scaune auto pentru copii

Avem placerea sa va aducem la cunostinta ca cel mai nou magazin de scaune de masina a fost deschis. Ne gasiti la http://www.bekid.ro care ofera cele mai noi si cele mai speciale scaune de masina pentru copii.


V-am pus la dispozitie acest magazin pentru a va ajuta sa gasiti cel mai bun scaun auto pentru micutul dvs. Deoarece intelegem dorinta de securitate pentru cei mai tineri dintre pasageri, am inclus in oferta noastra scaune care se incadreaza in standardele europene de securitate in domeniu.
Scaune auto copii Bekid.ro

Cu cele peste 160 de articole consideram ca si parintele cel mai atent poate sa gaseasca unscaun auto care sa intruneasca toate exigentele. Constructori prestigiosi ca PegPérego, Osann, Römer-Britax sau Bertoni va ofera scaune auto cu utlimele tehnologii si cel mai mare confort. 

Categoriile de scaune auto cuprind micutii de toate varstele de la nou nascuti pana la micutii de 12 ani, exista astfel scoicile auto pentru bebelusi inclusiv pana la un an si intre 0-13 kg, scaune pentru copii avand intre 0-18 kg, care sunt destinate micutilor intre nastere si patru ani, scaune convertibile ce pot fi folosite de micutii intre 9 luni si doisprezece ani sau intre 9-36 kg. Sunt si grupe de scaune auto intermediare pentru a fi utilizate de micutii intre 9-18 kg, 9-25 kg ori 15-36 kg.

Deoarece vrem sa aveti cumparaturile cat mai simplu de facut am dezvoltat si un sistem de transport convenabil fiecarui client. Livram rapid prin firme de curierat agreate si va facem cadou taxa de livrare pentru comenzile peste sase sute de ron.

Magazin online cu articole pentru bebelusi si copii. Livrare rapida oriunde in Romania. Carucioare si scaune auto copii, jocuri si jucarii, alimentatie copii. Carucioare si scaune auto copii, jocuri si jucarii, alimentatie copii, jocuri, jucarii, scaune de masa, accesori alimentatie, sterilizatoare, interfoane.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu